Annonsera gratis här!
Annonsera.se - Annonsera Gratis!
Annonsera gratis  Annonsera Gratis Alla Annonser  Annonser Alla Annonsörer  Annonsörer   Shopping cart  [0] Sparade annonser  [0]
hitta allt du behöver på Annonsera.se

1. Frågor om din annons

2. Allmänna frågor om Annonsera.se

3. Frågor om hur man använder olika delar av Annonsera.se

4. Frågor om prenumerationer

5. Frågor om bedrägeri och skumma annonser

1. Frågor om din annons

1.1 Hur gör jag för att inaktivera min annons?
Logga in, klicka på Inaktivera för den annons du vill inaktivera i annonslistan.
1.2 Hur gör jag för att ändra i min annons?
Logga in, klicka på ändra för den annons du vill ändra i annonslistan. Klicka spara efter att du gjort dina ändringar. Ändringen kommer att godkännas av oss innan den syns på sajten.
1.3 Hur länge ligger min annons uppe på Annonsera.se?
Annonsen är aktiv i det antal månader(1-12 mån.) du valt när du skapade annonsen eller tills du loggar in och inaktiverar den. Du kan också förlänga annonstiden när du vill.
1.4 Hur stora bilder tillåts på Annonsera.se?
Vi tillåter 3 MB per bild. Bilderna skall vara i .jpg, .gif eller .png format.
1.5 Får man lägga upp samma annons i flera olika städer?
Nej, det är ej tillåtet.
1.6 Hur gör jag för att radera en annons?
Logga in, kryssa för annons du vill ta bort i annonslistan, klicka på Ta bort knappen under annonslistan.

2. Allmänna frågor om Annonsera.se

2.1 Vad kostar det att lägga upp en annons på Annonsera.se?
Det är helt GRATIS för alla! Även företag!
2.2 Vad tjänar ni pengar på? Hur kan det vara GRATIS?
Du betalar med din tid. Du som användare skapar innehåll till oss. Det är inte rimligt att vi skall ta betalt för det. Vi får in pengar via annonser. Du kan se dessa annonser insprängda på sajten. I en bra affär är alla vinnare. Stöd oss genom att annonsera gratis och berätta för vänner om oss!
2.3 Vem står bakom Annonsera.se?
Innovate it äger och driver Annonsera.se. Innovate it startades 1999 och driver sedan länge framgångsrika sajter riktade till den globala marknaden.
2.4 Hur blir man medlem i Annonsera.se?
Det är enkelt. Lägg in en annons så blir du automatiskt medlem. Det är helt GRATIS!
2.5 Har ni något affiliate program?
Nej, tyvärr det har vi inte. Vi planerar dock att ha ett sådant inom kort. Då kommer alla medlemmar kunna tjäna pengar på att värva nya annonsörer.

3. Frågor om hur man använder olika delar av Annonsera.se

3.1 Vad betyder "dela" som man ser i annonslistan när man är inloggad?
När du klickar på "dela" kan du enkelt skicka din annons till vänner och bekanta. Klicka på "dela" för att se vilka möjligheter som finns. Vi stödjer de flesta nätverk och emailproviders.
3.2 Hur fungerar "Spara annons" som man kan hitta på alla annonssidor?
När du klickar på "Spara annons" läggs den till i din personliga annonslista. Du hittar listan längst upp i menyn under "Sparade annonser". Lägg märke till att "Sparade annonser" inte finns i menyn om du inte har sparat minst en annons.
3.3 Vad betyder "Lägg till i Google Verktygsfält" som man kan läsa längst ner på alla sidor?
Om du har Google Toolbar(Läs mer om Google Toolbar här) installerad så kan du lägga till en liten knapp för Annonsera.se i verktygsfältet. Genom denna knapp kan du enkelt lägga till nya annonser, söka på sajten eller se vilka nya annonser som tillkommit i realtid utan att besöka vår sajt.
3.4 Hur förlänger man en annons?
Bocka för annonsen när du är inloggad och är på din annonslista. Klicka på Förlängknappen under annonslistan. Välj hur lång tid du vill förlänga i rullisten "Välj annonseringstid". Klicka på Förläng igen.
3.5 Hur "gillar" man en annons?
Logga in. Sök efter annonser du gillar. När du hittat en klickar du på gillasymbolen till höger på annonssidan.

4. Frågor om prenumerationer

4.1 Hur kan jag starta, avsluta eller ändra en prenumeration på Annonsera.se?
Logga in och ändra inställningar under Prenumerationer.

5. Frågor om bedrägeri och skumma annonser

5.1 Jag misstänker att en annonsör är bedragare, vad gör jag?
Kontakta oss. Var noga med att inkludera annonsens ID(s) samt exakt varför du tror att annonsören är en bedragare.
5.2 En annons ser för bra ut för att vara sann men de kräver betalt i förskott. Skall jag betala dom?
Nej. Det är inget vi rekommenderar. Var alltid skeptisk på alla köp och sälj sidor. Högriskannonser är husdjur samt de senaste elektroniska prylarna. Om något verkar för bra för att vara sant så är det ofta tyvärr det.

Om du inte hittade svaret på din fråga här så Kontakta Oss.

Annonsera gratis på Sveriges snabbast växande köp och sälj marknad. Hitta Begagnade Mopeder, Motorcyklar och Datorer. Gratis Köp och Sälj marknad. Köp och Sälj Allt på Annonsera.se. Vi har massor av prylar till salu. Företag och privatpersoner annonserar gratis! Missa inte chansen att sätta in en gratis annons!

Både företagare och privatpersoner annonserar helt gratis på Annonsera.se. Nu med över 600 000 unika besökare per månad!

II logo Innovate it © 2006-2017. All Rights Reserved.
Question

Do you already have an account on Annonsera.se?

Logga in

För att kunna ändra din annons och andra data
måste du logga in för att identifiera dig.

Glömt lösenord?

Är du inte registrerad? .

Login or signup with your facebook account